Ταυτότητα

Σύντροφοι,

είναι γεγονός ύστερα και από τις αποφάσεις των Οργάνων ότι η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. οδεύει προς την υλοποίηση ενός Πολιτικού γεγονότος τον προσεχή Οκτώβρη. Ένα Πολιτικό Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ένα γεγονός απαραίτητο για να αποκτήσει η Οργάνωση της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. πολιτικές θέσεις αναγκαίες στην νέα πραγματικότητα που ζεί η Ελληνική Κοινωνία. Είναι αναγκαίο για να δώσουμε συλλογικά εμείς οι νέοι σοσιαλιστές την δική μας απάντηση στην Κρίση.

Σε αυτούς τους μήνες που ακολουθούν και με δεδομένο το σοβαρό κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί στην Ελληνική Κοινωνία, λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης της χώρας, οφείλουμε όλοι μαζί να αφουγκραστούμε την νέα γενιά και τους προβληματισμούς της, οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε ένα ουσιαστικό πολιτικό διάλογο για τις αρχές, τις θέσεις, τις απαντήσεις, αλλά και τον ίδιο τρόπο της δικής μας λειτουργίας. Οφείλουμε να διαμορφώσουμε ένα διάλογο μέσα στην Κοινωνία, μέσα στην οργανωμένη βάση των μελών και φίλων της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μέσα στο Διαδίκτυο.

Αυτό το Ιστολόγιο είναι η αρχή αυτού του διαλόγου, πρωτοβουλία μελών της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να συγκεντρωθούν εδώ οι ιδέες κάθε συντρόφου, κάθε νέου, κάθε Οργάνωσης για την Αναγκαιότητα των καιρών, για τα Πολιτικά ζητήματα που μας απασχολούν, για την Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην αυγή της νέας Μεταπολίτευσης

Σας καλούμε μαζί να γίνουμε παραγωγικοί, αφήνοντας πίσω όλα εκείνα που μας πληγώνουν και φέρνοντας μπροστά αυτό που μας ενώνει, την ανάγκη για Αλλαγή, την ανάγκη για Νέες Προοδευτικές Πολιτικές που έχουν στο επίκεντρο τις ανάγκες μας.

Στείλτε τις απόψεις σας στο politiko.sunedrio@gmail.com , σχολιάστε τις απόψεις των άλλων, καταθέστε τις προτάσεις σας.

Προοδευτική Κίνηση Νέων Αριστερών

Τάση Νέων ΠΑ.ΣΟ.Κ.