Κείμενο Υπογραφών!!

Online Υπογραφές!

Αρχίσε η Online συλλογή των υπογραφών για την πραγματοποίηση του Πολιτικού Συνεδρίου Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

http://www.petitiononline.com/Neagenia/petition.html

Στα στοιχεία που πρέπει υποχρεωτικά για λόγους διαφάνειας και αρχής να δηλώνονται είναι τα ακόλουθα:

1) Όνοματεπώνυμο & e-mail
2) Μέλος ή φίλος Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
3) Ηλικία
4) Ιδιότητα Κομματική ή επαγγελματική ( π.χ. Εκπαιδευτικός, Μαθητής, Φοιτητής, Ιδιωτκός Υπάλληλος)
5) Τόπος Διαμονής ή Σπουδών

Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα κωδικοποίησης των χαρακτήρων της σελίδας, να προχωρήσουν στα ακόλουθα βήματα στο Mozilla

Προβολή---> Κωδικοποίηση Χαρακτήρων-----> Ελληνική
Με τη Δυναμική της Ελπίδας, Με τη Δύναμη της Επιμονής, 
Με τη Διάθεση της Προσφοράς

Όποιο Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου επιθυμεί να συνυπογράψει το κείμενο που αναρτήθηκε παρακάτω μπορεί να απευθυνθεί στα e-mail: vasilismavrou@yahoo.gr   politiko.sunedrio@gmail.com

Επίσης οποιοδήποτε μέλος (ακόμα και αν δεν έχει κάποια θεσμική ιδιότητα) συμφωνεί για την ανάγκη πολιτικού συνεδρίου καλείται να συνυπογράψει το κείμενο στέλνωντας ονοματεπώνυμο,  επάγγελμα ή τμήμα φοίτησης ή σχολείο μάθησης, ηλικία, τόπος κατοικίας ή διαμονής, κομματική ιδιότητα εάν έχει και e-mail ή τηλέφωνο  επικοινωνίας εάν επιθυμεί στο: vasilismavrou@yahoo.gr. Τονίζεται δε ότι οποιοσδήποτε νέος απο 15-28  ετών συμφωνεί, αναξαρτήτος εάν είναι μέλος ή φίλος της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ, μπορεί να συνυπογράψει.

Επειδή οι ανάγκες των νέων δεν χωράνε φραγμούς και ηλικιακά όρια και επειδή οφείλουμε σαν νέα γενιά να παντρέψουμε τον αυθορμητισμό με την εμπειρία, τον ρομαντισμό με τον ρεαλισμό,το όνειρο με την πραγματικότητα, για όλους αυτούς τους λόγους, απευθύνουμε την πρόσκληση και στους νέους 28-35 ετών, οι υπογραφές των οποίων βέβαια, θα συλλέγονται χωριστά, έτσι ώστε να μην δοθεί η δυνατότητα σε κανέναν κακόπιστο, ο οποίος βασιζόμενος σε τυπικίστικα ηλικιακά όρια, θα επιχειρήσει να αμφισβητήσει τη μαζικότητα της διαδικασίας συλλογής ηλεκτρονικών υπογραφών για το Πολιτικό Συνέδριο! Όσοι χώρισαν την γενιά μας...απλά μας έκαναν καλύτερους...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.... 

Συγκεκριμένα προτείνουμε:
  1. Διεξαγωγή Τριήμερου Πολιτικού Συνεδρίου έως το τέλος καλοκαιριού σε κοινά αποδεκτές ημερομηνίες
  2. Συμμετέχοντες είναι τα Θεσμικά μέλη των Εκλεγμένων Οργάνων της Νεολαίας, αλλά και Θεσμικοί, εκλεγμένοι σε αυτοδιοικητικές θέσεις ή συνδικαλιστικούς φορείς. Δηλαδή, α) τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας, β) τα μέλη των νομαρχιακών και δημοτικών δικτύων, γ)οι δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι κάτω των 28 ετών, δ)οι εκλεγμένοι σε όλων των βαθμίδων συνδικαλιστικές, εργατικές οργανώσεις. ε)τα εκλεγμένα μέλη στα όργανα του ΠΑΣΟΚ κάτω των 28 ετών.
  3. Στους δήμους, όπου δεν υφίσταται συγκροτημένη οργάνωση Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, συμμετέχουν όσοι νέοι δηλώσουν συμμετοχή, με ανώτατο αριθμό τους επτά (7). Αν οι συμμετοχές είναι περισσότερες, διενεργείται κλήρωση από τον Γραμματέα Νομαρχιακής Νεολαίας.
  4. Πραγματοποίηση Τρίμηνου Προσυνεδριακού Διαλόγου, με Θεματικές Πολιτικές Εκδηλώσεις, τουλάχιστον μία (1) σε κάθε νομό, με συμμετοχή κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών φορέων.
  5. Το Πρώτο Πολιτικό Συνέδριο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, αυτοχρηματοδοτείται από την οργάνωση και τα μέλη της.
  6. Υπεύθυνη για την ομαλή και επιτυχημένη έκβαση της εν λόγω διαδικασίας, τίθεται η Οργανωτική Επιτροπή Πολιτικού Συνεδρίου (Ο.Ε.Π.Σ.), η οποία εκλέγεται από το σώμα της Εθνικής Αντιπροσωπείας, ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Η Ο.Ε.Π.Σ. είναι εννεαμελής, με αποκλειστική αρμοδιότητα για την διαδικαστική αλλά και ουσιαστική επιτυχία του Καινοτόμου αυτού Πολιτικού Εγχειρήματος, ενώ συγκροτείται σε σώμα, με την εκλογή ανάμεσα στα μέλη της, Συντονιστή, εντός μίας εβδομάδας από την εκλογή της.
  7. Αυτονόητο, θεωρείται δε ότι, τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας έχουν την εποπτεία της δράσης της Ο.Ε.Π.Σ., με τα μέλη της οποίας τελούν σε αγαστή συνεργασία. Στο πλαίσιο αυτό συστήνονται θεματικοί τομείς αντίστοιχοι με τους τομείς της εκτελεστικής γραμματείας, πραγματοποιώντας προεργασία στα ζητήματα που θα συζητηθούν.
  8. Όλα τα επιπλέον τεχνικά θέματα, όπως διαμονή-μεταφορά κτλ επιλύονται από την Ο.Ε.Π.Σ.
 Διαβάστε εδώ ολόκληρο το Πολιτικό Κείμενο για την διεξαγωγή του Πολιτικού Συνεδρίου

Οι Υπογράφοντες,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρότεινε...